Uitzendkrachten

Curadon voor uitzendkrachten

Met aandacht voor de patiënt kunnen werken is natuurlijk het allerbelangrijkste in de zorg. Daarom houden we nauw rekening met jouw wensen en zetten wij ons voor 100% om jou te helpen. Bij Curadon ben je aan het juiste adres voor vacatures in de zorg. Of het nu gaat om een baan bij een ziekenhuis, thuiszorg- of revalidatiecentrum of huisartsenpraktijk, we helpen je graag aan een passende baan. Daar mag je op rekenen!

Uitzendbureau met hart voor de zorg 

Wil jij een leuke vaste job bij jou in de buurt? Of wil je juist afwisselend werk en meedraaien op verschillende afdelingen? Wat je voorkeur dan ook is, wij maken het voor je mogelijk. Bij Curadon vinden wij een persoonlijke benadering erg belangrijk. Op die manier kunnen we bouwen aan een langdurige relatie met elkaar.

Afwisselend aan de slag

Je kunt via ons afwisselend aan de slag in de zorgsector. Wij helpen je graag aan flexibele baan bij zorginstellingen bij jou in de regio. Daardoor is geen enkele dag saai of hetzelfde. Dat kan wat ons betreft zeer flexibel. Wil je bijvoorbeeld de ene week wat meer werken dan de andere? Dat is geen enkel probleem. Je kunt vrijblijvend een open sollicitatie toesturen of bekijk de meest recente vacatures in de zorg.

Werken voor een uitzendbureau in de zorg

Bij Curadon komen we graag in contact met zorgprofessionals zoals jij. Onze diensten zijn als volgt: 

  • Uitzenden;
  • Werving & selectie;
  • Detachering;
  • ZZP-bemiddeling.

Heb je vragen over hoe het is om te werken via een uitzendbureau in de zorg? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag wat je kunt verwachten en over de mogelijkheden die we je kunnen bieden.

Zorgbanen in Zuid-West Nederland

Wij hebben een groot aantal zorginstellingen in Zuid-West Nederland waar wij goede contacten mee hebben. Laat je gegevens bij ons achter en vertel ons waar je naar op zoek bent. We horen graag meer over jouw unieke situatie en jouw wensen! 

Neem contact op

Bekijk de vacatures, neem contact op of bel ons direct op 06-125 994 68. Ook kun je ons volgen op sociale media. Op die manier blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws over Curadon en de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden!