Over Curadon

About Content Image

Om de allerbeste zorg voor patiënten te kunnen geven, is goed opgeleid en gemotiveerd personeel van het grootste belang. Om deze match mogelijk te maken ondersteunen wij de ziekenhuizen en zorginstellingen bij het vinden van het juiste personeel. Dit doen wij via verschillende diensten, waaronder uitzenden, detachering, werving & selectie en zzp-bemiddeling. Curadon denkt altijd proactief met jou mee om tot de juiste oplossing te komen. Daarbij zetten wij niet één stap extra, maar vaak twee of drie stappen!

Waar wij in geloven

Bij Curadon geloven wij dat de zorg aan de patiënt verbetert door de juiste persoon op de juiste plaats te zetten. Veel organisaties in de zorg zijn dag in dag uit bezig om de zorg voor de patiënt zo optimaal mogelijk te maken. Een goede personeelsplanning en -bezetting is daarbij essentieel. 

Passie voor de zorg, passie voor de mens

Natuurlijk zijn wij betrokken en worden wij gedreven door een passie voor uitzenden. Maar bovenal worden we gedreven door een passie voor de zorg en voor de mens. Daarom richten wij ons specifiek op de zorgsector. Oók omdat wij merken echt een verschil te maken in deze sector. De zorg is immers zeer dynamisch en altijd in ontwikkeling. Waar velen dit zien als een belemmering, zien wij dit als een kans. Als bemiddelingsbureau zijn wij het verlengstuk van HR-afdelingen. Je kunt ons met recht een betrokken ‘partner’ in uitzenden noemen.

Onze visie

Curadon streeft ernaar een zo goed mogelijke aansluiting te vinden tussen onze opdrachtgevers en onze uitzendkrachten. Daarom zijn wij altijd actief op zoek naar professionals die interesse hebben in een flexibele (bij)baan in de zorg. Hierbij vinden wij het belangrijk om een persoonlijke band te hebben met iedereen waarmee wij zakendoen. Dankzij deze goede samenwerking maken wij het verschil ten opzichte van andere partijen.

Curadon kent zijn oorsprong in Zeeland. Inmiddels zijn we gegroeid en actief in Zuid-Nederland en West-Brabant, maar de identiteit van onze kustprovincie zit in ons bloed. Dit zie je terug in onze kernwaarden:

 • Persoonlijk

  Wij geloven sterk in de meerwaarde van persoonlijk contact.
 • Integer

  Wij zijn een betrouwbare partner waarop je kunt rekenen, altijd.
 • Kennis

  We zijn thuis in de wereld van uitzenden en kennen de wet- en regelgeving.
 • Proactief

  We zoeken naar actief oplossingen en mogelijkheden die jou positief verrassen.
 • Gedrevenheid

  Wij zijn erop gebrand om tevreden uitzendkrachten en opdrachtgevers te hebben;

Over Curadon, jouw uitzendbureau in de zorg

Wil je meer te weten komen over Curadon? Laat dan je gegevens achter op ons contactformulier om eens kennis te maken. Ga je graag voor ons uitzendbureau aan de slag? Bekijk dan onze vacaturepagina voor een actueel overzicht van banen in de zorg. Liever een keertje bellen? Ook dat kan! Je kunt ons bereiken via 06-125 994 68.