Opdrachtgevers

Curadon voor opdrachtgevers 

Als ziekenhuis of zorginstelling wil je de allerbeste zorg kunnen bieden aan de patiënten. Ondanks toenemende digitalisering, is en blijft de zorg echt een sector waar de mens centraal staat. Je wilt daarom de beschikking hebben over goed en flexibel personeel dat van aanpakken weet en de zorg voor de patiënt op nummer één zet. Bij Curadon ben jij aan het juiste adres voor het inhuren van zorgpersoneel!

Partner op het vlak van arbeidsbemiddeling 

Voor veel ziekenhuizen en zorginstellingen is Curadon een partner op het vlak van human resources (HR) & arbeidsbemiddeling. Als je zorgpersoneel wilt inhuren, zoek dan niet verder. Wij ondersteunen en adviseren je proactief over alle uitzenddiensten die wij bieden en hoe deze jouw organisatie verder helpen.

Kennis van de zorgsector

Wij hebben niet alleen verstand van uitzenden en bijhorende wet- en regelgeving, maar hebben ook kennis van de zorgsector. Wij weten welke uitdagingen er spelen en zijn thuis in de functies, competenties en takenpakketten van jouw medewerkers. Hierdoor kan jij je concentreren op de optimale zorg van de patiënten, waar wij ons bezighouden met de optimale invulling en van zorgpersoneel.

Zorgmedewerkers in poule

Wij kennen onze uitzendkrachten erg goed. Veel van hen bevinden zich in een zogenaamde zorgpoule. Daarbij hebben wij de beschikking over gemotiveerde zorgprofessionals die bij niet-ingevulde diensten graag aan de slag gaan. Zet jouw vacatures ook door in de zorgpoule van Curadon en krijg de beschikking over een groot netwerk van gedreven medewerkers!

Neem contact op

Informeel, integer en persoonlijk. Dat zijn de waarden waar wij voor staan. Herken jij je in deze waarden? Neem dan eens contact op voor een vrijblijvende kop koffie of thee. We komen graag een keer langs op locatie, of je bent van harte welkom op ons kantoor in het Zeeuwse Ritthem. Liever een virtuele kennismaking in deze Coronatijden? Ook dat is mogelijk!