Contact

Ben je benieuwd wat Curadon uitzendbureau voor jou kan betekenen? Laat dan iets van je horen. Als je onderstaand contactformulier invult, komen wij zo snel mogelijk bij je terug met een reactie. Spreek je ons liever telefonisch? Bel dan naar 06-125 994 68 en we staan je graag te woord.

Voor een baan in de zorg

Als jij je thuis voelt op je werk, zit je beter in je vel. Dat merk je niet alleen in je privéleven, maar ook in de zorg aan patiënten. Bij Curadon begrijpen wij de noodzaak voor een leuke, afwisselende baan in de zorg. Daar helpen wij je graag bij! Als uitzendkracht kun je er bij ons op aan dat wij altijd dat ene (tweede óf derde) stapje extra voor jou te zetten. Bekijk daarom ons vacature-overzicht voor jouw droombaan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor personeel in de zorg 

Wil je als zorginstelling of ziekenhuis goed zorgpersoneel inhuren? Zoek dan niet verder. Onze gemotiveerde zorgmedewerkers staan klaar om je te helpen. Parttime of fulltime, specialist of generalist, wij helpen je graag. Wil je meer weten over onze diensten voor opdrachtgevers? Of wil je gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Je bent van harte welkom om contact op te nemen.

Contactgegevens 

Curadon
KVK: 20144841
Engelandweg 33
4389 PC Ritthem
info@curadon.nl
06-125 994 68

Neem contact met ons op
Vul in het formulier hieronder en dan zullen wij spoedig contact met u opnemen.